ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018

Κόψιμο της βασιλόπιτας  Κυριακή 14-1-2018  στα γραφεία του συλλόγου.

περισσότερα ..........................

Επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο των Αθηνών Κυριακή  04-03-2018

περισσότερα..........................

Κυριακή  11-3-2018 ο ετήσιος χορός του συλλόγου στην Αθήνα, στου Ψυρρή ,στο κέντρο ΚΟΡΡΕ

περισσότερα.............................

Κυριακή  18-3-2018 ετήσια γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου για το έτος 2017

περισσότερα................................


                                                              ΑΝΟΙΞΗ 2018

Σάββατο  12-5-2018  εκδρομή στο Αίγιο στη  Παναγία τη Τρυπητή και κατόπιν στην Παναγία τη  Πλατανιώτισσα

περισσότερα......................................

                                                     
                                                         ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  2018


Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ την  23-6-2018    στο Λυγουριό  στη Ταβέρνα ΚΟΡΩΝΙΣ με την ημερήσια εκδρομή που πραγματοποίησε ο σύλλογος και αφού προηγουμένως έκανε επίσκεψη στην Μονή Καλαμίου ,που είναι κοντά στην Αρχαία Επίδαυρο

Περισσότερα......................              

11-8-2018  Καλοκαιρινός χορός του συλλόγου στην Αγιάσο

Περισσότερα.....................                              

Το Σάββατο 11 Αυγούστου του 2018 ,το πρωϊ, έγινε η καθιερωμένη θεία λειτουργία στο ναΰδριο των εορταζόντων αγίων νεομαρτύρων Αναστασίου Πανέρα και Δημητρίου Βεγιάζη .Ακολούθησε κέρασμα και μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα από τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου.
Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών Αθήνας
Η θεία λειτουργία έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.κ.Ιακώβου, βοηθούμενος από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Ιάκωβο Καραμούζη, τον Παπά Νικόλα Παπαγεωργίου, τον Πατέρα Νικόλαο Φραντζή και τον Διάκονο Μαυρουδή Νικόλαο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργία, ο Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών κ.Σταυρακέλης Παναγιώτης μίλησε στο εκκλησίασμα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Ακολούθησε αρτοκλασία .Κατόπιν προσφέρθηκαν από τον σύλλογο μας καφές ,κουλουράκια και αναψυκτικά .
Ο άρτος, όπως κάθε χρόνο, ήταν προσφορά της Ειρήνης Οικονομίδου Καραφύλλη, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου. Πρέπει να αναφερθεί η αφιλοκερδή προσφορά των ενοριτών της Αγίας Τριάδας Η πρεσβυτέρα Ευθυμία Παπαγεωργίου ετοίμασε τα κόλλυβα, την ρεβυθάδα και τον << ζιρντέ >>, βοηθούμενη από την κόρη της Ειρήνη Παπαγεωργίου , η οποία επιμελήθηκε την καθαριότητα του εσωτερικού του ναού και του προαύλιου χώρου.
Η όλη προετοιμασία της εκδήλωσης, το στήσιμο των κερασμάτων και την εποπτεία αυτών, έγινε από την Πόπη Δημέλη, βοηθούμενη από τον σύζυγό της Παναγιώτη Δημέλη, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου.
Τέλος τα σαντούρια του αναγνωστηρίου , με την καθοδήγηση του δασκάλου τους Κώστα Ζαφειρίου, έδωσαν μία ξεχωριστή εορταστική νότα στην όλη εορταστική εκδήλωση.
Την κ. Κονίτσα Δελόγκου και την κ.Βάσω Χατζηβεκιάρη και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πανηγυρική τούτη εκδήλωση του συλλόγου, το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται υγεία και ευτυχία.

Περισσότερα....................................................                                                            ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ  2018

Τη 4-11-2018 έγινε επίσκεψη από τα μέλη και φίλους του συλλόγου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων που είναι στην οδό Σταδίου.Μπροστά στο κτίριο ευρίσκεται το άγαλμα του Κολοκοτρώνη.Την ξενάγηση την έκανε η υπάλληλος της βουλής κ.Καλαϊτζή Κων/να ,Επιμελήτρια, την οποία το Δ.Σ.του συλλόγου  ευχαριστεί θερμά.

Περισσότερα................................


Τη 23-11-2018  έγινε επίσκεψη στο θωρηκτό " Γ.ΑΒΕΡΩΦ " του Π.Ν. που είναι πλωτό μουσείο .
Δίπλα στο θωρηκτό ευρίσκεται  και η Αθηναϊκη τριήρης του 5ου π.Χ. αιώνα   "ΟΛΥΜΠΙΑΣ " .

Περισσότερα.................................                  Επιστροφή στην αρχική σελίδα