Με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 11 Αυγούστου , και ώρα 9 το βράδυ στην πλατεία του Δημαρχείου της Αγιάσου ,έγινε ο καλοκαιρινός χορός του συλλόγου.

 Ήταν μία μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στους Αγιασώτες ομογενείς με το τμήμα παραδοσιακής μουσικής και τα χορευτικά τμήματα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου.

 Η εκδήλωση έγινε με τη συνδιοργάνωση των: Αναγνωστήριο Αγιάσου ¨ Η Ανάπτυξη ¨, Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου, Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών Αθήνας, ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Δήμου Λέσβου.
Στο πρώτο μέρος έπαιξαν και χόρεψαν τα μουσικοχορευτικά τμήματα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, αφιερώνοντας το πρόγραμμα τους στους Αγιασώτες της Ομογένειας.
Στη συνέχεια έγινε από το πρόεδρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου η βράβευση του νεαρού μαθητή Ευστρατίου Σκλεπάρη καθώς και από τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου.
Είναι γνωστό ότι ο 14χρονος μικρός Στρατής έσωσε από βέβαιο πνιγμό συμπολίτη μας σε κάποια παραλία της Λέσβου πριν από λίγες μέρες.
Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου του Φιλοπροόδου Συλλόγου Αγιασωτών κ. Παναγιώτη Σταυρακέλη .

Μετά ξεκίνησε το γλέντι και ο χορός με το λαϊκό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα των Μιχάλη Δήσσου και Μηνά Παπανικολάου.
Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών Αθήνας είχε πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε
Ευχαριστούμε τα φαρμακεία Μαρίας Παραμυθέλλη – Κώστα, Γρηγορίου Κώστα και Μιράντας Κώστα, για τα υπέροχα δώρα που μας έδωσαν

Επιστροφή στην αρχική σελίδα