11-8-2017 εορτάζουμε του Αγίους Αναστάσιο Πανέρα και Δημήτριο Μπεγιάζη, Νεομάρτυρες του νησιού μας, των χωριών μας Αγιάσου και Ασωμάτου.
Χοροστατούντος του ιερέα πατέρα Νικολάου, της εκκλησίας της Αγίας Τριάδος Αγιάσου, έγινε η Θεία Λειτουργία στο γραφικό εξωκκλήσι των Αγίων.
Ακολούθησε αρτοκλασία και προσφέρθηκαν από τον Σύλλογό μας, καφές, κουλουράκια και αναψυκτικά.
Η αφιλοκερδής προσφορά των ενοριτών της Αγίας Τριάδας πρέπει και αυτή να αναφερθεί. Η πρεσβυτέρα Ευθυμία Παπαγεωργίου, η Παπαγεωργίου Ειρήνη,
και όσοι εργάστηκαν άοκνα με την επιστασία του πατέρα Νικολάου, για την καθαριότητα του προαυλίου του ναού και του εσωτερικού χώρου, καθώς επίσης
και την παρασκευή και προσφορά της ζεστής ρεβιθάδας,του ζιρντέ και κόλυβα.Οι άρτοι ήταν προσφορά της Οικονομίδου-Καραφύλλη  Ειρήνης. Για την επιτυχία της όλης εορτής βοήθησαν και οι κυρίες Πόπη  Δημέλη, Κατερίνα  Σκλεπάρη  και Βάσω  Χατζηβεκιάρη μέλη του συλλόγου, της οποίες   ευχαριστούμε  θερμά.
Τα σαντούρια από παιδιά του Αναγνωστηρίου Αγιάσου με τον δάσκαλό τους Κώστα Ζαφειρίου, έδωσαν μια ζεστή νότα στον όμορφο και φιλόξενο χώρο στο γραφικό εξωκκλήσι.
Και του χρόνου,να είμαστε καλά να γιορτάσουμε πάλι τους Αγίους μας

                                                                                     

                          Επιστροφή  στην αρχική σελίδα