Η Βασιλόπιτά μας
Ένα χρόνο γεμάτο υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα ευχήθηκε ο προεδρός μας Παναγιώτης Σταυρακέλης σε όλους τους συγχωριανούς που ήρθαν σήμερα στον Σύλλογό για να κόψουμε την βασιλόπιτά.
Ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Αθηναγόρας Σουπουρτζής και ο ιερέας πατήρ Ευστράτιος Γεωργαντής ευλόγησαν την πίτα και ευχήθηκαν σε όλους αγάπη ομόνοια και προκοπή.
Τα κάλαντα, γραμμένα φέτος από τον Γιώργο Παπάνη, μας τα είπαν ο ίδιος μαζί με τον αντιπρόεδρο Βασίλη Λούπο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συμπατριώτες μας, Συντ/ρχης Ελευθέριος Πινάκης και Αντ/ρχης Παναγιώτης Καφετζέλλης, οι οποίοι παραβρέθηκαν εκ μέρους του επίσης συμπατριώτη μας και συγχωριανού Αρχηγού ΓΕΣ  Στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή.
Τυχερός τη φετινή χρονιά ήταν ο Τάκης Γλεζέλης στον οποίο έλαχε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το κόσμημα για τον τυχερό είναι ένα χρυσό μενταγιόν προσφορά του κοσμηματοπωλείου Αριστοτέλη Σαμοθρακή, γιού του αείμνηστου συγχωριανού μας Μιχάλη.
Και του χρόνου φίλοι μας:

Και  στη σελίδα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ  στο διαδίκτυο :http://www.emprosnet.gr/politismos/ekopsan-tin-pita-tous-oi-agiasotes-tis-athinas

ΚΕΙΜΕΝΟ:  ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΑΥΡΟΣ

                              Επιστροφή στην αρχική σελίδα