Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης.
Πιστοί στο ραντεβού, συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο γύρω στα 20 άτομα έξω από το Μουσείο, για να επισκεφτούμε τους χώρους του.
Η προηγούμενη συνεννόηση του προέδρου του Συλλόγου μας Παναγιώτη Σταυρακέλη με την υπεύθυνη του μουσείου κ. Τζένη Τζορτζιώτη, διευκόλυνε την ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης. Η είσοδος δωρεάν. Η Αναστασία Βαλίρη, υπάλληλος του μουσείου, μας ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για την λειτουργία του καθώς και για τις πηγές του αρχειακού υλικού.Το πλούσιο ψηφιακό υλικό και πρόγραμμα σε καθηλώνουν μπροστά στις οθόνες, παρακολουθώντας με συγκίνηση, την πορεία της ιστορίας, τις αξίες και την τραγική μοίρα του Μικρασιατικού Ελληνισμού.
Κι όμως, η ιστορία της Σμύρνης είναι γεμάτη με πίκρες όσο και λαμπρές σελίδες.
- Η επίσκεψή μας αυτή άξιζε, όπως και όλες οι άλλες που έγιναν από τον Σύλλογό μας κατά το παρελθόν.
- Είναι η πρώτη μας εξόρμηση που γίνεται τον καινούργιο χρόνο.
-- Εμείς θα βάζουμε τις ιδέες, εσείς την παρουσία.
   Το πλούσιο ψηφιακό υλικό και πρόγραμμα σε καθηλώνουν μπροστά στις οθόνες, παρακολουθώντας με συγκίνηση, την πορεία της ιστορίας, τις αξίες και την τραγική μοίρα του Μικρασιατικού Ελληνισμού.  Κι όμως, η ιστορία της Σμύρνης είναι γεμάτη με πίκρες όσο και λαμπρές σελίδες.  Η επίσκεψή μας αυτή άξιζε, όπως και όλες οι άλλες που έγιναν από τον Σύλλογό μας κατά το παρελθόν. - Εμείς θα βάζουμε τις ιδέες, εσείς την παρουσία. ΚΕΙΜΕΝΟ :ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

                              Επιστροφή στην αρχική σελίδα