Παρά τους σημερινούς χαλεπούς καιρούς των μνημονίων και της οικονομικής αφαίμαξης της χώρας απο τους δανειστές,είναι αρκετοί  οι συμπολίτες και οι φίλοι που στηρίζουν με χρηματικές δωρεές το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Αγιασωτών.
Και τον στηρίζουν γιατί αποτελεί ένα Σύλλογο που προσφέρει πολυδιάστατο έργο, σφυρηλατώντας δεσμούς μεταξύ των αποδήμων Αγιασωτών και Λεσβίων γενικότερα και προβάλλοντας την Αγιάσο , την παράδοση και την κουλτούρα της .
Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, λοιπόν, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών αφιερώνει αυτή τη " γωνιά " της ηλεκτρονικής του σελίδας στους φίλους που προσφέρουν οποιαδήποτε χρηματική ενίσχυση, ενώ η δωρεά τους αναγράφεται κάθε φορά και στη σχετική στήλη  του περιοδικού.
Και είναι αμέριστη η εκτίμηση που δείχνει  ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών για τους δωρητές του, ακόμα και σε κείνους που προσφέρουν " το δίλεπτο της χήρας ", για να αναφερθούμε στο γνωστό περιστατικό της Καινής Διαθήκης.
Εδώ, λοιπόν, θα προβάλλονται όλοι οι δωρητές του Συλλόγου,τόσο οι ¨μικροί " όσοι και οι "μεγάλοι". 
Τους ευχαριστούμε όλους εξ ίσου, καθώς  είναι δύσκολη η προσφορά χρημάτων στο καθεστώς οικονομικής στενότητας που ζούμε σήμερα.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΩΡΗΤΕΣ

1ΣΚΛΕΠΑΡΗ ΣΙΜΟ

2 ΣΑΠΚΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝ. ΚΟΥΤΣΚΟΥΔΗ

4 ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

5 ΠΑΡΑΜΥΘΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
    
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

6ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

7. ΚΑΘΗΓΗΤΗ   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 

8. ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ  ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

9. ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΑΓΙΑΣΩΤΩΝ ΣΙΝΔΕΪ                                     

             

                                  Επιστροφή  στην αρχική σελίδα