ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΩΤΩΝ

Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 39, 104 33 ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210-52.22.033

e-mail: filsylagiasoton@hotmail.gr

site: www.fsagiasou.gr

 

Αρ. Πρωτ.: 189                                                                                         Αθήνα, 18-11-2021

 

Δελτίο Τύπου

 

Έπειτα από μακρά παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και της απαγόρευσης της διεξαγωγής συνελεύσεων, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών διοργάνωσε στα γραφεία του Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 24 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ακολούθησε η εκλογική διαδικασία, από την οποία αναδείχθηκαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και οι κ. Σταύρος Αγοραστός και Παναγιώτης Βαμβουρέλης ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ).

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ., και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Σταυρακέλλης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Λούπος

Γραμματέας: Μανώλης Τραγάκης

Ταμίας: Ειρήνη Καραφύλη - Οικονομίδου (η οποία είναι και υπεύθυνη της ιστοσελίδας www.fsagiasou.gr του Συλλόγου).

Μέλη:

Σταύρος Αγοραστός, υπεύθυνος του τομέα δημοσίων σχέσεων.

Μαρία Κεφάλα, υπεύθυνη του τομέα θεμάτων που αφορούν την Αγιάσο.

Ειρήνη Κουρτζέλλη, υπεύθυνη για το Facebook του Συλλόγου.

Ιωάννα Μαϊστρέλλη, υπεύθυνη του τομέα πολιτιστικών θεμάτων.

Σταυρούλα Σουμπάλα - Βλαστάρη, συνυπεύθυνη του τομέα δημοσίων σχέσεων.

Στόχος και ελπίδα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του Παναγιώτη Σταυρακέλη –ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του προέδρου και διαπνέεται από ένθερμο ζήλο για την πρόοδο του Συλλόγου– είναι η επιστροφή στην «κανονικότητα», με τη διοργάνωση όλων των καθιερωμένων εκδηλώσεων: της κοπής της βασιλόπιτας, του αποκριάτικου χορού, καθώς και διαφόρων εκδρομών σε αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς και γαστρονομικούς προορισμούς.

 

Για το Δ.Σ.

Μανώλης Τραγάκης

Γενικός γραμματέας

του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών

 

επιστροφή στην αρχική σελίδα